Palautteita perheiltä

”Suurin osaa tavoitteita on saavutettu ja terapiasta on ollut paljon hyötyä. N:n toimintakyky on selkeästi vahvistanut, hän on paljon rohkeampi ja uskaltaa kokeilla tuottaa uutta sanoja.”

”Terapia on ollut hyödyllistä puheenkehityksen, ilmaisun ja sosiaalisuuden näkökilmasta. Erityisesti sosiaaliset taidot ovat kehittyneet N:lla. N ilmaisee itseään enemmän, joka helpottaa arkea valtavasti. Puheterapeutin ohjaus on ollut hyvää ja riittävää. Yhteistyö puheterapeutin kanssa on ollut loistavaa. Heidi on empaattinen ja superammattilainen.”

”Kaikki asetetut tavoitteet on saavutettu. N uskaltaa olla enemmän äänessä ja puheesta saa selvää. On rohkeutta pyytää mm opettajalta ja valmentajalta apua. Puheterapeutin antama ohjaus on ollut hyvää ja selkeää, yhteistyö puheterapeutin kanssa on sujunut erinomaisesti.”

6v lapsen palaute: ”Tykkään, kun opin kaikenlaista. Heidi on tosi kiva. Tykkään, kun pelataan ja peleistä – muumipelistä, missä ongitaan muumeja, haisulia ja niitä. Tykkään siitä, kun lasketaan sataan. Toi on parasta, mutta kaikki on kivaa oikeastaan. Ei ole mitään mikä olisi tylsää. Olen oppinut L, S, E, A – kaikenlaista. Ja vähän R:ää.”

”Terapia on ollut vaikuttavaa ja ehdottomasti ollaan saavutettu tavoitteita. N on itsevarmempi ja puhuu enemmän. Puheterapautin ohjeistus on ollut räätälöityä, ammattilaista ja kaikin puolin erinomaista. Yhteistyö on sujunut loistavasti, Heidi on huippuosaaja ja antanut paljon enemmän, kuin olisimme koskaan voineet olettaa.”

”Terapia on ollut vaikuttavaa ja paljon tavoitteita on saavutettu. Kuntoutus kokonaisuudessaan on hyvää ja tehokasta, kehitys on ollut huimaa. Puheterapialla on kokonaisuudessa tärkeä rooli. Olemme saaneet hyvää ohjausta ja toimineet yhteistyössä tavoitteiden saavuttamiseksi. Tilannetta ja tavoitteita on päivitetty aktiivisesti. Yhteistyö on ollut erinomaista, helppoa ja välitöntä. Olemme saaneet paljon palautetta ja tilannetietoa, ihan loistavaa. Jos jokin asia N:n kehityksessä on mietityttänyt, aina on voinut kääntyä puheterapeutin puoleen, kiitos siitä!

”We were very happy to work with our speech therapist all these years. I liked that every few months we set new goals and achieved them! I like that our speech therapist was always interested in the opinion of the parents and their wishes. I liked that my child was always happy to go to therapy and was looking forward to the next lesson. I liked that the classes were always varied. I liked the interest of our speech therapist in the child, in his achievements, in his mood, in his life in general. I cannot name a single negative side in working with our speech therapist over the years, fortunately.”

Lapsi 8v, kun puheterapia 4 vuoden yhteistyön jälkeen loppuu: ”Mä haluan, että mulla olisi lisää puheterapiaa, kun siellä on aina niin kivaa.”

” Olet ollut merkittävä ihminen N:n elämässä ja ammattiatitosi yhdistettynä ymmärtäväiseen, kärsivälliseen persoonaasi on tuonut upeita tuloksia. Kiitos!”

”Ollaan erittäin tyytyväisiä sinuun. Olet huippu puheterapeutti ja samalla sydämellinen ihminen. Olet N:lle tärkeä perheenjäsen ja N osallistuu terapiaan kanssasi mielellään. Ja tämä on mahtava juttu, koska terapiasta näkyy, että N on edistynyt suomen kielessä. Kiitos!”

”Meistä on ihanaa, kun olet meidän PT molemmilla lapsilla. Lapset pitävät sinusta ja on mukavaa, että olet ollut meillä jo pidempään. Sinua on helppo lähestyä ja olet tullut meidän perheelle läheiseksi ja tärkeäksi. Olet motivoitunut ja innostava. Lapset odottavat tapaamisianne aina innolla =)”

”Ihanaa on ollut nähdä, miten puheterapian onnistumisen edellytyksenä oleva lämmin ihmissuhde on kehittynyt. Kiitos panostuksestasi N:n asioihin!”

”Kiitos oikein paljon puheterapiasta. Olet mukava, joustava ja paras puheterapeutti. Lämmin kiitos kaikesta =)” 

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä puheterapiaan ja -terapeuttiin. Yhteistyö on joustavaa ja mutkatonta, asioista on helppo puhua. Terapia toteutetaan lasta ja hänen tarpeitaan kuunnellen, ei kaavamaisesti. Terapeutin ammattiataito ja uusien tuulien kuunteleminen/lisäkouluttautuminen on kiitettävää.” 

”Lapsen kehitys kaikilla osa-alueilla on mennyt eteenpäin. Terapia on myös edistänyt lapsen suhtautumista arjen rutiineihin, puheterapiapäivinä päiväkotiin on kiva lähteä. Terapiasuhteesta on kehittynyt niin luottamuksellinen ja tärkeä ihmissuhde, että se kantaa myös jatkossa. Aito kiinnostus näkyy ja välittyy.”

”Tunnet meidät vuosien varrelta. Olet meille tuttu ja läheinen. Lasten on mukava tavata sinut. Jos viikko jää väliin, meillä on jo ikävä!”

”N.n puhe on kehittynyt ja selkiintynyt. N uskaltaa yrittää, eikä heti lannistu, jos ei ensimmäisellä yrittämällä onnistukaan.”

”N:n puhe on selkeämpää ja lapsi tulee paremmin ymmärretyksi. Ohjausta on ollut tarpeeksi, se on ollut selkeää ja säännöllistä. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön.”

” Terapia on ollut vaikuttavaa ja paljon tavoitteita on saavutettu.”

”Kuntoutus kokonaisuudessaan on hyvää ja tehokasta, kehitys on ollut huimaa. Puheterapialla on kokonaisuudessa tärkeä rooli.”

”Olemme saaneet hyvää ohjausta ja toimineet yhteistyössä tavoitteiden saavuttamiseksi. Tilannetta ja tavoitteita on päivitetty aktiivisesti.”

” Yhteistyö on ollut erinomaista, helppoa ja välitöntä. Olemme saaneet paljon palautetta ja tilannetietoa, ihan loistavaa. Jos jokin asia N:n kehityksessä on mietityttänyt, aina on ollut helppoa kääntyä puheterapeutin puoleen, kiitos siitä!”

”Olemme saaneet paljon hyviä ideoita ja ohjeita mm. kielen opetteluun. Yhteistyö on sujunut hyvin. Heidiä on helppo lähestyä ja pidämmekin tiiviisti yhteyttä Heidin kanssa liittyen lapsiin ja tehtäviin sekä tavoitteisiin.”