Palautteita perheiltä

” Olet ollut merkittävä ihminen N:n elämässä ja ammattiatitosi yhdistettynä ymmärtäväiseen, kärsivälliseen persoonaasi on tuonut upeita tuloksia. Kiitos!”

”Ollaan erittäin tyytyväisiä sinuun. Olet huippu puheterapeutti ja samalla sydämellinen ihminen. Olet N:lle tärkeä perheenjäsen ja N osallistuu terapiaan kanssasi mielellään. Ja tämä on mahtava juttu, koska terapiasta näkyy, että N on edistynyt suomen kielessä. Kiitos!”

”Meistä on ihanaa, kun olet meidän PT molemmilla lapsilla. Lapset pitävät sinusta ja on mukavaa, että olet ollut meillä jo pidempään. Sinua on helppo lähestyä ja olet tullut meidän perheelle läheiseksi ja tärkeäksi. Olet motivoitunut ja innostava. Lapset odottavat tapaamisianne aina innolla =)”

”Ihanaa on ollut nähdä, miten puheterapian onnistumisen edellytyksenä oleva lämmin ihmissuhde on kehittynyt. Kiitos panostuksestasi N:n asioihin!”

”Kiitos oikein paljon puheterapiasta. Olet mukava, joustava ja paras puheterapeutti. Lämmin kiitos kaikesta =)” 

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä puheterapiaan ja -terapeuttiin. Yhteistyö on joustavaa ja mutkatonta, asioista on helppo puhua. Terapia toteutetaan lasta ja hänen tarpeitaan kuunnellen, ei kaavamaisesti. Terapeutin ammattiataito ja uusien tuulien kuunteleminen/lisäkouluttautuminen on kiitettävää.” 

”Lapsen kehitys kaikilla osa-alueilla on mennyt eteenpäin. Terapia on myös edistänyt lapsen suhtautumista arjen rutiineihin, puheterapiapäivinä päiväkotiin on kiva lähteä. Terapiasuhteesta on kehittynyt niin luottamuksellinen ja tärkeä ihmissuhde, että se kantaa myös jatkossa. Aito kiinnostus näkyy ja välittyy.”

”Tunnet meidät vuosien varrelta. Olet meille tuttu ja läheinen. Lasten on mukava tavata sinut. Jos viikko jää väliin, meillä on jo ikävä!”

”N.n puhe on kehittynyt ja selkiintynyt. N uskaltaa yrittää, eikä heti lannistu, jos ei ensimmäisellä yrittämällä onnistukaan.”